BİMER

Aile Eğitim Proğramı
CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Münhal Kadrolar

İlçemizde münhal bulunan kadrolara naklen atanmak isteyenlerin müracaatlarını ikys.diyanet.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

-------------------------------------------------------------------

Ayrıca İlçemiz Müftülüğünde münhal bulunan İmam-hatip ve Müezzin-Kayyım kadrolarından 2 ay üst üste ilan edilipte doldurulamayan daha önce köy statüsünde bulunan D grubu camilere müracaatta bulunanların tek talipli olması ve MBSTS en az 50 ve yukarı puan olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyenlerin;

1-Dilekçe (Müracaat eden personel İlçemiz Müftülüğüne dilekçesini bizzat elden teslim edecektir) dilekçe örneği için tıklayınız...
2-MBSTS puanını gösterir belge
3-Hizmet Cetveli (Halen görev yaptığı Müftülükten temin edilecek)

Not: Bir kadroya bir kişinin müracaatı olması halinde İl Müftülüğüne teklifi yapılacaktır. Boş kadroya aynı anda birden fazla müracaat edilmişse MBSTS'den puanı yüksek olanın evrakı alınacaktır.Aynı kadroya (camiye) ilk başvurandan sonra gelenlerin müracaatları alınmayacaktır. Boş kadroları öğrenmek isteyenlerin Müftülüğümüzü aramaları önemle duyurulur.

KIZILCAHAMAM MÜFTÜLÜĞÜ

Yorumlar - Yorum Yaz
BİMER

Türkiye'de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Stratejisi-03/01 nolu Tedbir konulu Kızılcahamam Kaymakamlığının 15/05/2012 tarihli ve 1170 sayılı yazısı gereği bu duyuru yapılmıştır.

İlçe Müftümüz
İlmihal-Kur'an